Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Θεοδωράκης: Ο πρωθυπουργός αφήνει τη διαπραγμάτευση και πηγαίνει στην Κούβα
[Σκάϊ]: Θεοδωράκης: Ο πρωθυπουργός αφήνει τη διαπραγμάτευση και πηγαίνει στην Κούβα

[Σκάϊ]: Θεοδωράκης: Ο πρωθυπουργός αφήνει τη διαπραγμάτευση και πηγαίνει στην Κούβα

«… Για να ξεφύγει από την πραγματικότητα»
Για απόδραση από την πραγματικότητα κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Ο πρωθυπουργός αφήνει τη διαπραγμάτευση και πηγαίνει στην Κούβα για να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Παιδικά όνειρα είναι αυτά. Δεν αλλάζουν εύκολα. Δεν θα με ένοιαζε αν πήγαινε ο Πρωθυπουργός στην Κούβα ή όπου έπρεπε να αποτίσει φόρο τιμής. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι αυτό συνδυάζεται με απουσία από την πραγματικότητα και τα τρέχοντα προβλήματα της χώρας, τα οποία είναι πλέον πολύ έντονα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Ράδιο Παλμός Ρόδος ο επικεφαλής του Ποταμιού.
«Ζούμε ξανά μέρες που είχαμε ζήσει το 2015. Αντί να έχουν προετοιμαστεί για μια σκληρή διαπραγμάτευση, για τη δεύτερη αξιολόγηση, φθάνουμε τώρα στο πάρα πέντε και θα αρχίσουν οι μεγάλες υποχωρήσεις. Θα χτυπήσουν νταούλια, όχι για να πάμε μπροστά αλλά για να πάμε προς τα πίσω» προειδοποίησε δε.
«Έτσι όμως λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να πάρουν τις αποφάσεις στο σωστό χρόνο και να διαπραγματευτούν το καλύτερο για τη χώρα, φτάνουν στα σχοινιά και τότε δέχονται ακόμη πιο άσχημα χτυπήματα» συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού ερωτώμενος για τη χθεσινή εκδήλωση του κινήματος με θέμα την εξωτερική πολιτική επανέλαβε την πρόταση του αναφέροντας: «Η δική μας πρόταση έχει σαφήνεια. Θέλουμε να συσταθεί ένα συμβούλιο εθνικής ασφαλείας ώστε το βάρος της ευθύνης των μεγάλων αποφάσεων να μην πέφτει στις πλάτες ενός ανθρώπου, αλλά να είναι μια συλλογική απόφαση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας αλλά και των ανθρώπων που παίζουν ρόλο σε θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής». Στο πλαίσιο αυτό προανήγγειλε νομοθετική πρωτοβουλία μέσα στις επόμενες ώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!