Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Θεοδωράκης: Λογική σοβιετικών καθεστώτων το «περιορίζω τις αγορές»
[Σκάϊ]: Θεοδωράκης: Λογική σοβιετικών καθεστώτων το «περιορίζω τις αγορές»

[Σκάϊ]: Θεοδωράκης: Λογική σοβιετικών καθεστώτων το «περιορίζω τις αγορές»

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συνέστησε στην κυβέρνηση να αναμένει ως την οριστική απόφαση του ΣτΕ προκειμένου να κάνει οποιαδήποτε άλλη κίνηση

Να περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και αμέσως μετά να συγκροτηθεί ένα ισχυρό Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το οποίο θα φροντίσει ώστε να υπάρξει ένα καινούριο τηλεοπτικό σκηνικό ζήτησε από την Κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην είσοδο της Βουλής στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους και τεχνικούς που πραγματοποιούν στάση εργασίας διαμαρτυρόμενοι για το «μαύρο» στα τηλεοπτικά κανάλια. «Η λογική “κλείνω και περιορίζω τις αγορές” είναι λογική σοβιετικών καθεστώτων και όχι δυτικών κοινωνιών» τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΚΟ του Ποταμιού.
«Όσοι έχουν κυβερνήσει έχουν αποδείξει ότι έχουν πρόβλημα με την πολυφωνία. Η προηγούμενη κυβέρνηση έχει ρίξει μαύρο στην ΕΡΤ και αυτή η κυβέρνηση ρίχνει μαύρο στα ιδιωτικά κανάλια. Τα πράγματα είναι πολύ απλά, καλούμε την κυβέρνηση να περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και αμέσως μετά να συγκροτήσουμε ένα Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το οποίο θα φροντίσει ώστε να υπάρξει ένα καινούριο τηλεοπτικό σκηνικό με πολλά κανάλια, με πολλά έσοδα για το κράτος και πολλούς εργαζόμενους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!