Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Τέρνμπουλ για Τραμπ: Χάνει τον χρόνο του επικρίνοντας τα ΜΜΕ
[Σκάϊ]: Τέρνμπουλ για Τραμπ: Χάνει τον χρόνο του επικρίνοντας τα ΜΜΕ

[Σκάϊ]: Τέρνμπουλ για Τραμπ: Χάνει τον χρόνο του επικρίνοντας τα ΜΜΕ

«Ένας πολύ καλός πολιτικός, ο Oυίνστον Τσόρτσιλ, είχε πει κάποτε ότι οι πολιτικοί που διαμαρτύρονται για τις εφημερίδες μοιάζουν με τους ναύτες που διαμαρτύρονται για τη θάλασσα»
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χάνει τον χρόνο του επιτιθέμενος στα μέσα ενημέρωσης για τον τρόπο που καλύπτουν το έργο του, εκτίμησε την Παρασκευή ο Αυστραλός πρωθυπουργός Μάλκομ Τέρνμπουλ επικαλούμενος το παράδειγμα του Ουίνστον Τσόρτσιλ του οποίου η προτομή κοσμεί το Οβάλ Γραφείο.
Ο Τραμπ έχει χαρακτηρίσει επανειλημμένα τις επικρίσεις του Τύπου εναντίον του «ψευδείς ειδήσεις» και τα ίδια τα μέσα ενημέρωσης «κόμμα της αντιπολίτευσης».
«Ένας πολύ καλός πολιτικός, ο Oυίνστον Τσόρτσιλ, είχε πει κάποτε ότι οι πολιτικοί που διαμαρτύρονται για τις εφημερίδες μοιάζουν με τους ναύτες που διαμαρτύρονται για τη θάλασσα», δήλωσε ο Τέρνμπουλ στους δημοσιογράφους από τη Νέα Ζηλανδία.

«Δεν έχει πολύ νόημα
. Αυτά είναι τα μέσα ενημέρωσης με τα οποία ζούμε και πρέπει να περάσουμε το μήνυμά μας και ευχαριστούμε όλους εσάς στα μέσα ενημέρωσης για την ευγενική σας προσοχή», πρόσθεσε.
Ο Τέρνμπουλ έχει εμπειρία από προβλήματα με τον Τύπο, καθώς είναι συχνά στόχος επικρίσεων από τα τοπικά μέσα της Αυστραλίας για τη διακυβέρνησή του, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι η δημοτικότητα της κεντροδεξιάς κυβέρνησής του έχει πέσει στο κατώτατο σημείο της εδώ και ένα χρόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!