Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Στο αρχείο η υπόθεση Novartis (και) για τον Γιάννη Στουρνάρα – Τι δήλωσε
[Σκάϊ]: Στο αρχείο η υπόθεση Novartis (και) για τον Γιάννη Στουρνάρα – Τι δήλωσε

[Σκάϊ]: Στο αρχείο η υπόθεση Novartis (και) για τον Γιάννη Στουρνάρα – Τι δήλωσε

Στο αρχείο η υπόθεση Novartis και για τον Γιάννη Στουρνάρα – Ήδη για επτά από τους δέκα πολιτικούς η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο – Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία για δίωξη σε βάρος του Ανδρέα Λοβέρδου – Ξεκινούν παράλληλα από τον Άρειο Πάγο οι έρευνες για την χωρίς στοιχεία ενοχοποίηση πολιτικών
Στο αρχείο τέθηκε, με καθυστέρηση μηνών, η υπόθεση της Novartis για τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, από την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη που χειρίζεται πάνω από δύο χρόνια τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Η αρχειοθέτηση για τον κ. Στουρνάρα ακολούθησε προηγούμενες αρχειοθετήσεις για τους περισσότερους από τους δέκα πολιτικούς, τα ονόματα των οποίων ενεπλάκησαν από τους λεγόμενους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν από τις έρευνες που ακολούθησαν στοιχεία που θα μπορούσαν να στηρίξουν τις αρχικές έωλες μαρτυρίες τους που είχαν τόσο επικριθεί.
Παράλληλα η Εισαγγελία Διαφθοράς διαβιβάζει στη Βουλή τη δικογραφία για τον Ανδρέα Λοβέρδο προκειμένου να παρασχεθεί άδεια για άσκηση δίωξης για το αδίκημα της δωροδοκίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη αποστέλλει στη Βουλή πολυσέλιδο πόρισμα για τον πρώην υπουργό όπου αναλύονται τα δεδομένα της υπόθεσης και τα στοιχεία για τα οποία ζητείται η δίωξη.
Η αρχειοθέτηση για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος είναι η έβδομη κατά σειρά καθώς έχουν προηγηθεί οι αρχειοθετήσεις για τους Αντώνη Σαμαρά, Παν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!