Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Στη Σερβία ο Μητσοτάκης για συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία
[Σκάϊ]: Στη Σερβία ο Μητσοτάκης για συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία

[Σκάϊ]: Στη Σερβία ο Μητσοτάκης για συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία

Στις συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Σερβίας θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην περιοχή και οι πολιτικές και οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών.
Στη Σερβία βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ περιλαμβάνει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς, τον πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίο, καθώς και με τον πρωθυπουργό, Αλεξάντερ Βούτσιτς.
Το βράδυ θα παρακαθήσει σε δείπνο που θα παραθέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάσιτς. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί και με Έλληνες επιχειρηματίες.
Στις συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην περιοχή και οι πολιτικές και οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών.
Χθες ο κ. Μητσοτάκης ήταν στη Σόφια. Στις συναντήσεις του με την πολιτική ηγεσία της Βουλγαρίας, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάνης και τις απειλές του προς την Ευρωπαϊκή Ένωση αναφορικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό.
Στην συνάντηση που είχε με Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι το Κόμμα το οποίο στηρίζει την επιχειρηματικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της και πιστεύει ότι μόνο μέσα από μία γενναία μείωση των φορολογικών συντελεστών μπορεί να έρθει ανάπτυξη στη χώρα, καθώς μόνο μία τέτοια μείωση φορολογικών συντελεστών στα επιχειρηματικά κέρδη μπορεί να αποτελέσει ικανό κίνητρο για να αυξηθεί σημαντικά το επίπεδο των επενδύσεων στην Ελλάδα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!