Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ | [Σκάϊ]: Σκυλί-θαύμα: Επέζησε αφού πυροβολήθηκε 17 φορές (VIDEO)
[Σκάϊ]: Σκυλί-θαύμα: Επέζησε αφού πυροβολήθηκε 17 φορές (VIDEO)

[Σκάϊ]: Σκυλί-θαύμα: Επέζησε αφού πυροβολήθηκε 17 φορές (VIDEO)

Η 5χρονη Μάγκι βρέθηκε τυφλή και τραυματισμένη σε ένα κουτί στο Λίβανο πριν από έξι μήνες.
Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία της 5χρονης Μάγκι, του σκυλιού που πυροβολήθηκε 17 φορές, έχασε την όραση του και τώρα ξεκίνησε μια νέα ζωή στη Βρετανία.
Η Μάγκι διασώθηκε από απαίσιες συνθήκες στον Λίβανο. Βρέθηκε δεμένη σε ένα κουτί. Είχε χάσει τα μάτια της από πυροβολισμούς, είχε κομμένο αυτί, σπασμένο σαγόνι και πολλά τραύματα από σφαίρες σε ολόκληρο το σώμα της.
Πριν από έξι μήνες οι φιλόζωοι του Λιβάνου έκαναν μία διαδικτυακή εκστρατεία προκειμένου να βρει ένα ζεστό σπίτι το ταλαιπωρημένο σκυλί. Την αγγελία είδε η 25χρονη Κέισι Κάρλιν που αποφάσισε να την υιοθετήσει. «Η οργάνωση Wild at Heart είπε ότι θα την αναλάμβανε αν και είναι αρκετά δύσκολο να βγάλεις ζώα από τον Λίβανο. Η μητέρα μου είδε την αγγελία της Μάγκι και είπε ότι έπρεπε να την υιοθετήσουμε. Γύρισα σπίτι. Είδα την φωτογραφία και συμφώνησα», λέει η 25χρονη Κέισι.
Πριν φύγει από τον Λίβανο το σκυλί υποβλήθηκε σε χειρουργείο και μόλις ανάρρωσε ήταν έτοιμη να ταξιδέψει για την Βρετανία. «Έκλαιγα όταν την συνάντησα στο αεροδρόμιο. Ήρθα σε επαφή με κάποιες φιλανθρωπικές οργανώσεις για τυφλά σκυλιά και ρώτησα τι να κάνω», αναφέρει η Κέισι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!