Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοκριτική για την αποτυχία– Ο Τσίπρας θέλει μέτρα για μεσαία τάξη
[Σκάϊ]: ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοκριτική για την αποτυχία– Ο Τσίπρας θέλει μέτρα για μεσαία τάξη

[Σκάϊ]: ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοκριτική για την αποτυχία– Ο Τσίπρας θέλει μέτρα για μεσαία τάξη

Η συζήτηση για τα αίτια της βαριάς ήττας έχει ξεκινήσει, και όλοι συνηγορούν πως το ύφος ορισμένων κορυφαίων στελεχών χειροτέρεψε τη θέση του κόμματος. Η αυτοκριτική στην Κουμουνδούρου έχει ξεκινήσει, ωστόσο με το βλέμμα στραμμένο στην 7η Ιουλίου αφήνουν την αναλυτική συζήτηση για μετά τις εκλογές.
Εκτός από τις εσωτερικές ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι φτάνει και η ώρα της δημόσιας αυτοκριτικής για την αποτυχία στις ευρωεκλογέ ς. Μία σειρά από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος πήραν ήδη θέση επισημαίνοντας λάθη στις πολιτικές αλλά και στις συμπεριφορές. Προβλήματα συμπεριφοράς από κάποια στελέχη παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός στη χθεσινή (Τετάρτη) Πολιτική Γραμματεία, εντοπίζοντας ωστόσο το πρόβλημα κυρίως στην απώλεια των μεσαίων στρωμάτων.
Η αλήθεια είναι ότι 38 οχτώ ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν να βρουν τα «πατήματά» τους. Η συζήτηση για τα αίτια της βαριάς ήττας έχει ξεκινήσει, και όλοι συνηγορούν πως το ύφος ορισμένων κορυφαίων στελεχών χειροτέρεψε τη θέση του κόμματος. Η αυτοκριτική στην Κουμουνδούρου έχει ξεκινήσει, ωστόσο με το βλέμμα στραμμένο στην 7η Ιουλίου αφήνουν την αναλυτική συζήτηση για μετά τις εκλογές.
Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη χθεσινή (Τετάρτη) συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας παραδέχτηκε πως υπήρξαν στελέχη που κινήθηκαν εκτός του πλαισίου που ο ίδιος είχε θέσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!