Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Συρία: 20 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν από τον συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ
[Σκάϊ]: Συρία: 20 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν από τον συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ

[Σκάϊ]: Συρία: 20 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν από τον συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ

Οι 11 αεροπορικοί βομβαρδισμοί του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο κατέστρεψαν επίσης δύο αμυντικές θέσεις του Ισλαμικού Κράτους καθώς και τρία οχήματά του σύμφωνα με τον τουρκικό στρατό.

Είκοσι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκαν στους 24ωρους συνεχείς αεροπορικούς βομβαρδισμούς του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ στη Συρία, σύμφωνα με τον τουρκικό στρατό ο οποίος εδώ και δύο μήνες μάχεται μαζί με τον συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ για να εξωθήσει τους τζιχαντιστές πέρα από τα σύνορα της χώρας.
Οι 11 αεροπορικοί βομβαρδισμοί στη Συρία στόχευσαν τις περιοχές Kar Kalbayn, Ghuz, Hassajik και Tiltanah και κατέστρεψαν δύο αμυντικές θέσεις του Ισλαμικού Κράτους καθώς και τρία οχήματά του σύμφωνα με τον τουρκικό στρατό.
Επιπλέον, ξεχωριστά χτυπήματα πραγματοποίησαν τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη στη Συρία και κατέστρεψαν στόχους του ΙSIS.
Από τότε που η Τουρκία ξεκίνησε να συμμετέχει στον συνασπισμό, στις 24 Αυγούστου, οι δυνάμεις των τούρκων ανταρτών έχουν καταλάβει περίπου 1.240 τετραγωνικά χιλιόμετρα από το έδαφος που προηγουμένως κατείχαν οι τζιχαντιστές.
Η Άγκυρα αναφέρει επίσης ότι χιλιάδες δυνάμεις εκπαιδευμένες από την Τουρκία συμμετέχουν και στην επίθεση εξώθησης των τζιχαντιστών από την Μοσούλη, πέρα από τις δυνάμεις που έχει η χώρα στη Βαγδάτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!