Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Συνάντηση Τσίπρα με Δραγασάκη, Αχτσιόγλου και Γαβρόγλου
[Σκάϊ]: Συνάντηση Τσίπρα με Δραγασάκη, Αχτσιόγλου και Γαβρόγλου

[Σκάϊ]: Συνάντηση Τσίπρα με Δραγασάκη, Αχτσιόγλου και Γαβρόγλου

«Πρόσω ολοταχώς» για την ίδρυση Αναπτυξιακής Τράπεζας
Διαδοχικές συναντήσεις είχε την Τρίτη το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, καθώς και με τους υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου.
Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον Γιάννη Δραγασάκη για την πορεία ίδρυσης της Αναπτυξιακής Τράπεζας.
Από την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για τα εργασιακά που θα κατατεθεί στο Κοινοβούλιο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα αφορά ρυθμίσεις για την κοινωνική ασφάλιση, την αδήλωτη και απλήρωτη εργασία και την ισχυροποίηση δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.
Από τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου , ενημερώθηκε για την προετοιμασία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς καθώς και αναλυτικά για τη μεταρρύθμιση των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση, όλα έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ από φέτος όλα τα ολιγοθέσια σχολεία (814 τον αριθμό) θα είναι ολοήμερα.
Τέλος, με τον κ. Γαβρόγλου ο κ. Τσίπρας είχε αναλυτική συζήτηση για τη νέα δομή του Λυκείου, ιδιαίτερα των δύο τελευταίων τάξεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!