Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Η συνάντηση του Μητσοτάκη με διανομείς φαγητού – Tι τούς υποσχέθηκε (φωτό)
[Σκάϊ]: Η συνάντηση του Μητσοτάκη με διανομείς φαγητού – Tι τούς υποσχέθηκε (φωτό)

[Σκάϊ]: Η συνάντηση του Μητσοτάκη με διανομείς φαγητού – Tι τούς υποσχέθηκε (φωτό)

«Η συνάντηση γίνεται περισσότερο για να σας ακούσω και λιγότερο για να μιλήσω». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τη συζήτηση που είχε με διανομείς τη Δευτέρα το μεσημέρι σε ταβέρνα στο Μοσχάτο
Συνάντηση με διανομείς φαγητού είχε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο να ακούσει τα ποικίλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
«Η συνάντηση γίνεται περισσότερο για να σας ακούσω και λιγότερο για να μιλήσω». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τη συζήτηση που είχε με διανομείς σε ταβέρνα στο Μοσχάτο και περιλάμβανε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τα προβλήματα ασφάλειας που αντιμετωπίζουν στις μετακινήσεις τους μέχρι τις συνθήκες εργασίας και τις προσδοκίες που έχουν.
Οι διανομείς περιέγραψαν την κατάσταση η οποία επικρατεί σήμερα στον κλάδο τους, προτάσσοντας τα ζητήματα κάλυψης σε περίπτωση ατυχήματος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας διανομέας: «βγαίνω έξω να δουλέψω και παρακαλάω να μην έχω ατύχημα».
Σε ερώτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τη συχνότητα των ατυχημάτων, ο διανομέας του είπε πως «τα ατυχήματα είναι πολύ συνηθισμένα, ιδίως τις ημέρες που βρέχει. Και λόγω του καιρού και επειδή είναι περισσότερες οι παραγγελίες εκείνες τις ημέρες».
‘Ένας άλλος παρουσίασε την προσωπική του ιστορία με το ΙΚΑ και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ώστε να μπορέσει να αποζημιωθεί από το ταμείο για το ατύχημα το οποίο είχε, χωρίς τελικά αυτό να καταστεί εφικτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!