Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Συνάντηση Μητσοτάκη με πρόεδρο ΤΑΙΠΕΔ. Τι συζήτησαν για δημόσια περιουσία
[Σκάϊ]: Συνάντηση Μητσοτάκη με πρόεδρο ΤΑΙΠΕΔ. Τι συζήτησαν για δημόσια περιουσία

[Σκάϊ]: Συνάντηση Μητσοτάκη με πρόεδρο ΤΑΙΠΕΔ. Τι συζήτησαν για δημόσια περιουσία

Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για προσέλκυση επενδύσεων και δημιουργία θέσεων εργασίας ήταν τα κύρια ζητήματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Αρη Ξενόφο και τον Ριχάρδο Λαμπίρη.
Η επιτάχυνση των διαδικασιών σχετικά με την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και την πρόοδο των ιδιωτικοποιήσεων,με κριτήριο το δημόσιο συμφέρον, ήταν το επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ ‘Αρη Ξενόφο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου Ριχάρδο Λαμπίρη.
Στόχος του προγράμματος αξιοποίησης της δημόσ με ιας περιουσίας είναι η προσέλκυση επενδύσεων για τη στήριξη της ανάπτυξης και τη δημιουργία θέσεων εργασίας και η αναβάθμιση της ποιότητας των υποδομών και υπηρεσιών προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.
Παρόντες στη συνάντηση, από την πλευρά της κυβέρνησης, ήταν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, ‘Ακης Σκέρτσος, και η γενική γραμματέας Συντονισμού Οικονομικών και Αναπτυξιακών Πολιτικών Βίκυ Λοΐζου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!