Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Serial Killer: Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι
[Σκάϊ]: Serial Killer: Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι

[Σκάϊ]: Serial Killer: Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι

Οι απεχθείς λέξεις εκφέρονται τη στιγμή που οι νεκροψίες -η μία μετά την άλλη- αποκαλύπτουν πως ο διεστραμμένος ίλαρχος δολοφονούσε τα θύματά του ενίοτε και με κεφαλοκλείδωμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews.
«Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι» δήλωσε ο serial killer της Κύπρου Νίκος Μεταξάς απευθυνόμενος στους αξιωματικούς της Αστυνομίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews.
Οι απεχθείς λέξεις εκφέρονται τη στιγμή που οι νεκροψίες -η μία μετά την άλλη- αποκαλύπτουν πως ο διεστραμμένος ίλαρχος δολοφονούσε τα θύματά του ενίοτε και με κεφαλοκλείδωμα.
Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι την Μ. Πέμπτη, και ενώ ο Ορέστης που στη διαδικτυακή εφαρμογή των γνωριμιών εμφανιζόταν ως γοητευτικός εργένης, είχε μεταφερθεί στο δικαστήριο για να ανανεωθεί η διαταγή της κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δυο ανακριτές και τους είπε “ σκότωσα και άλλες. Να πάτε να βρείτε που είναι”. Πράγματι από εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με υποδείξεις του κατά συρροήν δολοφόνου, άρχισαν να ανασύρονται οι βαλίτσες του θανάτου από την Κόκκινη Λίμνη.
«Να βρεθεi ζωντανό το μωρό μου»
Η πρώτη σορός που ταυτοποιήθηκε ανήκει στην Μαίρη Ρόουζ Τιμπούρτσιο. Η σορός είχε εντοπιστεί σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό την Κυριακή 14 Απριλίου. Ο “Ορέστης”ομολόγησε τότε και την δολοφονία της εξάχρονης κόρης του θύματος Σιέρα, η οποία ωστόσο, δεν έχει ανευρεθεί ακόμα, γεγονός που γεννά ελπίδες στον πατέρα της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!