Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο για την απλοποίηση της σύστασης επιχειρήσεων
[Σκάϊ]: Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο για την απλοποίηση της σύστασης επιχειρήσεων

[Σκάϊ]: Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο για την απλοποίηση της σύστασης επιχειρήσεων

Στα «όχι» της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ που ήταν εξαρχής δεδομένα προσμετρήθηκε τελικά και η Δημοκρατική Συμπαράταξη
Ψηφίστηκε την Τρίτη το πολυνομοσχέδιο για την απλοποίηση της σύστασης επιχειρήσεων. Το νομοσχέδιο, που αποτελεί ένα εκ των προαπαιτούμενων για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, επί της αρχής στήριξαν εκτός από τη δικομματική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η ΝΔ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων.
Στα «όχι» της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ που ήταν εξαρχής δεδομένα προσμετρήθηκε τελικά και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, εξαιτίας των άρθρων 15 και 23 (πρώην 24) σχετικά με την εγκατάσταση GPS στα βυτιοφόρα και τη μονιμοποίηση απευθείας αναθέσεων δημοσίων συμβάσεων παρότι δεν έχουν αναρτηθεί στο λεγόμενο ΚΗΜΔΗΣ (Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων), για τα οποία είχαν καταγγείλει «ρουσφέτια» ζητώντας την επαναδιατύπωση και την τροποποίησή τους αντίστοιχα.
Οι συγκεκριμένες δύο διατάξεις ήταν και αυτές στις οποίες επικεντρώθηκε η δριμεία κριτική σχεδόν σύσσωμης της αντιπολίτευσης, «εγκαλώντας» την κυβέρνηση για θεσμοθέτηση αδιαφανών διαδικασιών και κρίνοντας ως ανεπαρκείς τις εξηγήσεις του αρμόδιου υπουργού οικονομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!