Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Σκάϊ]: Πρόστιμο στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση του Πανιώνιου – Τι γίνεται με Μαλάτο
[Σκάϊ]: Πρόστιμο στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση του Πανιώνιου – Τι γίνεται με Μαλάτο

[Σκάϊ]: Πρόστιμο στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση του Πανιώνιου – Τι γίνεται με Μαλάτο

Για μια σειρά θεμάτων της ΕΠΟ ενημέρωσε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτρπή με ανακοίνωσή της.
Η προσφυγή κατά της ΕΠΟ συζητείται την επόμενη Τρίτη και η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ζητεί από το σωματείο που είναι μέλος να τον διαγράψει έως αύριο και σε περίπτωση που δεν το πράξει η ΕΠΟ θα διαγράψει το σωματείο.
Με αυτό τον τρόπο η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ προσπαθεί να πιέσει ώστε να διαγραφεί ο Μαλάτος και να μην έχει έννομο συμφέρον να προσφύγει κατά της νομιμότητας της διοίκησης.
Από εκεί και πέρα η ΠΔΕ στην ανακοίνωσή της ενημερώνει μεταξύ άλλων ότι: θα καταθέσει αγωγή κατά της εταιρείας «Eurostar», ότι επιβλήθηκε πρόστιμο στην ΕΠΟ ύψους 50.000 ευρώ για τη χορήγηση πιστοποιητικού στις διεθνείς διοργανώσεις στην ΠΑΕ Πανιώνιος, ότι η UEFA ζητά την αντικατάσταση όλων των μελών της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής ότι η Deloitte αναλαμβάνει να κάνει διαχειριστικό έλεγχο στην Ομοσπονδία και ότι αποφασίστηκε η διεύρυνση των πινάκων διαιτησίας.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΠΔΕ:
«•Η Ε.Π.Ο., με ομόφωνη απόφαση των μελών της ΠΔΕ, θα καταθέσει για την υπόθεση «Eurostar» μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, καθώς και αγωγή κατά της εταιρείας Eurostar ((Travel Plan).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!