Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Σκάϊ]: Προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ΠΔΕ της ΕΠΟ που διόρισε η FIFA!
[Σκάϊ]: Προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ΠΔΕ της ΕΠΟ που διόρισε η FIFA!

[Σκάϊ]: Προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ΠΔΕ της ΕΠΟ που διόρισε η FIFA!

Την ακύρωση του διορισμού της Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ από τη FIFA ζητεί ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Ανδρέας Μαλάτος με προσφυγή που θα καταθέσει αύριο Τρίτη.
Aν και οι νομικές κινήσεις κατά της απόφασης της FIFA και της «νομιμοποιητικής» τροπολογίας Κοντονή, συζητούνταν στο χώρο των Ενώσεων, σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη 29/11 θα κατατεθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών προσφυγή κατά της απόφασης της FIFA να διορίσει Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στην ΕΠΟ.
Η προσφυγή θα κατατεθεί από τον δικηγόρο και πρόεδρο του ΙΔΕΑΔ, Ανδρέα Μαλάτο, με την ιδιότητα του μέλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου.
Ο Μαλάτος ζητεί να κηρυχθεί άκυρος ο διορισμός της Διοικούσας Επιτροπής από την FIFA στην ΕΠΟ και να ισχύσει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που εκδόθηκε τον περασμένο Οκτώβριο για διορισμό προσωρινής διοίκησης για δύο μήνες και διενέργεια εκλογών, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος και όχι όπως προβλέπει το καταστατικό της ΕΠΟ.
Επίσης θα ζητεί να κηρυχθεί άκυρη η τροπολογία Κοντονή, με την οποία νομιμοποιήθηκε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που διορίστηκε στην ΕΠΟ και να διοριστεί προσωρινή διοίκηση από πρόσωπα, που θα προτείνει στην προσφυγή του.
Στην ΕΠΟ γνωρίζουν ότι επίκειται προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια και σχολίαζαν σχετικά ότι τέτοιες ενέργειες μπορούν να οδηγήσουν τη FIFA σε απόφαση για “Grexit”
Πάντως μέχρι στιγμής καμία Ένωση δεν προσυπογράφει τη συγκεκριμένη προσφυγή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!