Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: To Ποτάμι: Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χρησιμοποιεί κάθε μέθοδο
[Σκάϊ]: To Ποτάμι: Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χρησιμοποιεί κάθε μέθοδο

[Σκάϊ]: To Ποτάμι: Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χρησιμοποιεί κάθε μέθοδο

«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και καθηγητής Νομικής (!) κ. Παρασκευόπουλος διέταξε πειθαρχική έρευνα σε βάρος μέλους της Ολομέλειας του ΣτΕ, εν μέσω μάλιστα των συνεδριάσεων του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες»

«Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι αποφασισμένο να χρησιμοποιήσει όλες τις μεθόδους προκειμένου να φιμώσει όλους όσοι θεωρεί ότι θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά του» σχολιάζει Το Ποτάμι, με αφορμή τη στοχοποίηση δικαστικού του ΣτΕ.
«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και καθηγητής Νομικής (!) κ. Παρασκευόπουλος διέταξε πειθαρχική έρευνα σε βάρος μέλους της Ολομέλειας του ΣτΕ, εν μέσω μάλιστα των συνεδριάσεων του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. Η έρευνα αφορά δημοσιεύματα που -όλως τυχαίως- ήρθαν στη δημοσιότητα πρόσφατα και αφορούν θέματα που σχετίζονται με την προσωπική ζωή του συγκεκριμένου δικαστικού λειτουργού, ο οποίος – επίσης όλως τυχαίως – σύμφωνα με δικαστικές διαρροές αμφισβητεί τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά» προσθέτει η Σεβαστουπόλεως, και καταλήγει:
«Απ’ ό,τι φαίνεται το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι αποφασισμένο να χρησιμοποιήσει όλες τις μεθόδους προκειμένου να φιμώσει όλους όσοι θεωρεί ότι θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά του».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!