Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Πληθαίνουν οι φήμες για επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα τον Νοέμβριο
[Σκάϊ]: Πληθαίνουν οι φήμες για επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα τον Νοέμβριο

[Σκάϊ]: Πληθαίνουν οι φήμες για επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα τον Νοέμβριο

Κύκλοι του Μαξίμου πάντως ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν τις πληροφορίες, τηρώντας στάση αναμονής για κάποια επίσημη σχετική ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο.

Πληθαίνουν οι φήμες για επίσκεψη του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, στην χώρα μας, στις 14 Νοεμβρίου. Κύκλοι του Μαξίμου πάντως ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν τις πληροφορίες, τηρώντας στάση αναμονής για κάποια επίσημη σχετική ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο.
Εν τω μεταξύ, ξεκάθαρες αιχμές για την πολιτική λιτότητας που ακολούθησε η Ευρώπη τα χρόνια της οικονομικής κρίσης αφήνει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, λίγους μήνες πριν την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ομάδα ευρωπαϊκών εφημερίδων, ο κ. Ομπάμα τονίζει ότι «η λιτότητα επιβράδυνε την ανάπτυξη στην Ευρώπη», επισημαίνοντας μάλιστα ότι σε ορισμένες χώρες οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν οδήγησαν σε «χρόνια στασιμότητας».
Τα σχόλια του κ. Ομπάμα υποδεικνύουν την συνεχιζόμενη διαφωνία ανάμεσα στην Ουάσιγκτον και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως τη Γερμανία, όσον αφορά το μείγμα πολιτικών που πρέπει να ακολουθηθεί για να αντιμετωπισθεί η κρίση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!