Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Περισσότερους από 4.000 φυλακισμένους απελευθέρωσε το Βιετνάμ
[Σκάϊ]: Περισσότερους από 4.000 φυλακισμένους απελευθέρωσε το Βιετνάμ

[Σκάϊ]: Περισσότερους από 4.000 φυλακισμένους απελευθέρωσε το Βιετνάμ

«Η αμνηστία για ακόμα μια φορά αντικατοπτρίζει την επιείκεια της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ και την ανθρωπιστική παράδοση του έθνους μας» είπε ο επικεφαλής του γραφείου του προέδρου Τραν Ντάι Κουάνγκ.
Αμνηστία σε 4.000 φυλακισμένους προσέφερε το Βιετνάμ και μάλιστα ο ένας εξ αυτών θα εξέτιε πενταετή ποινή φυλάκισης για ένα έγκλημα σχετικό με την εθνική ασφάλεια της χώρας.
Ο επικεφαλής του προεδρικού γραφείου είπε στους δημοσιογράφους ότι σήμερα Τετάρτη με υπογραφή του προέδρου Τραν Ντάι Κουάνγκ δόθηκε αμνηστία σε 4.384 φυλακισμένους. Από την Πέμπτη θα ξεκινήσει η αποφυλάκισή τους.
«Η αμνηστία για ακόμα μια φορά αντικατοπτρίζει την επιείκεια της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ και την ανθρωπιστική παράδοση του έθνους μας» είπε ο επικεφαλής του γραφείου του προέδρου.
Οι διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η αμερικανική κυβέρνηση και άλλες δυτικές κυβερνήσεις έχουν αναγκάσει την κυβέρνηση του Βιετνάμ να αποφυλακίσει όλους τους φυλακισμένους που έχουν φυλακιστεί επειδή ειρηνικά εξέφρασαν τις απόψεις τους αλλά το Χανόι λέει ότι στην φυλακή κρατάει μόνο όσους έχουν παραβεί το νόμο.
Δεκατέσσερις αλλοδαποί επίσης θα αφεθούν ελεύθεροι, μεταξύ αυτών εννέα είναι από την Κίνα, τρεις από το Λαός, ένας από την Νότια Κορέα και ένας Αυστραλός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!