Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Περιόδευσε στον Άγιο Παντελεήμονα ο Νάσος Ηλιόπουλος
[Σκάϊ]: Περιόδευσε στον Άγιο Παντελεήμονα ο Νάσος Ηλιόπουλος

[Σκάϊ]: Περιόδευσε στον Άγιο Παντελεήμονα ο Νάσος Ηλιόπουλος

Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα έκανε νέα επίσκεψη ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος με τον συνδυασμό « Ανοικτή Πόλη»
Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα έκανε νέα επίσκεψη ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος με τον συνδυασμό « Ανοικτή Πόλη» όπου και σε συνομιλία με κατοίκους της περιοχής εξέφρασε πως για εκείνον και το επιτελείο του δεν υπάρχουν γειτονιές πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης του, υπογράμμισε ότι η έλλειψη κοινωνικών πολιτικών στη συγκεκριμένη γειτονιά και ευρύτερα στην 6η Δημοτική Κοινότητα αλλά και η απουσία του Δήμου έχουν αφήσει χώρο για να αναπτυχθούν οι πληγές της κρίσης.
Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει πως εκείνος και η ομάδα του θα βρίσκονται εκεί κάθε μέρα αν χρειαστεί γιατί όλοι εκείνοι που μεγάλωσαν, έζησαν και ζουν σε αυτές τις γειτονιές τις ονειρεύονται αλλιώς. Ασφαλείς και χωρίς τη δράση των νεοναζί, για αυτό και θα γίνει ό’ τι χρειαστεί για να αλλάξουν.
«Για εκείνους, πρόσθεσε , δεν υπάρχουν αόρατοι άνθρωποι, αόρατες γειτονιές. Η Αθήνα ξεκινάει από τις γειτονιές της και κάθε άνθρωπος που ζει και εργάζεται στην πόλη, ασχέτως με το ποια είναι η χιλιομετρική απόσταση του από το Σύνταγμα, πρέπει να έχει ισότιμη πρόσβαση στον πολιτισμό, στις κοινωνικές υπηρεσίες, στα σχολεία, στον αθλητισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!