Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: ΠΑΣΟΚ: Αφού έσβησε η φωτιά εμφανίστηκε και ο Τσίπρας
[Σκάϊ]: ΠΑΣΟΚ: Αφού έσβησε η φωτιά εμφανίστηκε και ο Τσίπρας

[Σκάϊ]: ΠΑΣΟΚ: Αφού έσβησε η φωτιά εμφανίστηκε και ο Τσίπρας

Πατούλης: «Η κυβέρνηση να μην μετακυλύει στους Δήμους τις δικές της ευθύνες για τις πυρκαγιές»
«Αφού έσβησε η φωτιά εμφανίστηκε και ο κ. Τσίπρας εγκαταλείποντας το προσφιλές του Τwitter» σχολιάζει δηκτικά σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας την κυβέρνηση για ανεπάρκεια και ευθύνες στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
«Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής και τους εθελοντές, που μόνοι τους έδωσαν την μάχη με τις φλόγες» σημειώνει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος.
«Είναι στοιχειώδης υποχρέωση όμως της κυβέρνησης η αποζημίωση των πληγέντων και η μέριμνα για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, που δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης των επιτήδειων. Αφού βέβαια έσβησε η φωτιά εμφανίστηκε και ο κ. Τσίπρας εγκαταλείποντας το προσφιλές του Τwitter» αναφέρει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη.
«Την ίδια στιγμή που οι Υπουργοί του ξεφουρνίζουν παραμύθια για να καλύψουν την ανεπάρκεια τους. Ούτε μια συγγνώμη όμως για τις τεράστιες ευθύνες τους, για τις τεράστιες ελλείψεις σε μέσα και προσωπικό, για την απουσία σχεδιασμού αντιμετώπισης των προβλημάτων. Ούτε καν αναζητήθηκαν οι ευθύνες των αρμοδίων. Όλα καλώς καμωμένα… Η υπεροψία και το θράσος περισσεύουν στους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Οι πολίτες όμως γνωρίζουν, παρακολουθούν και δεν ξεχνούν» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.
ΚΕΔΕ
Να μην μετακυλύει τις δικές της ευθύνες στους Δήμους για τις καταστροφικές φωτιές καλεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!