Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Παππάς: Στο οπλοστάσιο της κυβέρνησης η τροπολογία για το μαύρο
[Σκάϊ]: Παππάς: Στο οπλοστάσιο της κυβέρνησης η τροπολογία για το μαύρο

[Σκάϊ]: Παππάς: Στο οπλοστάσιο της κυβέρνησης η τροπολογία για το μαύρο

Η επίμαχη τροπολογία προβλέπει ότι το κλείσιμο εντός πέντε ημερών των καναλιών που δεν πήραν άδεια για πανελλαδικό σήμα, και η κυβέρνηση μπορεί να την επανακαταθέσει σε περίπτωση που υπάρξει «ναυάγιο» στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Μετά τη σημερινή διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής όπου θα συζητηθεί το ενδεχόμενο συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα αποφασίσει η κυβέρνηση αν θα επανακαταθέσει την τροπολογία που προβλέπει το κλείσιμο εντός πέντε ημερών των καναλιών που δεν πήραν άδεια στον διαγωνισμό.
Αυτό δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση διατηρεί στο «οπλοστάσιό» της την επίμαχη τροπολογία, σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία καταψηφίσει, όπως έχει διαμηνύσει, τις προτάσεις της κυβέρνησης.
Ο κ. Παππάς είπε ότι η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Προέδρου της Βουλής επί του θέματος και κάλεσε τη ΝΔ να αλλάξει στάση και να συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ.
Προσέθεσε πάντως ότι τα κράτη και οι κυβερνήσεις δεν πρέπει να λειτουργούν εν κενώ.
Σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκανε δεκτές τις προσφυγές των καναλιών κατά του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και θα εξετάσει τη συνταγματικότητα της υπόθεσης, ο κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!