Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Σκάϊ]: Τα πάντα για το νέο Peugeot 3008
[Σκάϊ]: Τα πάντα για το νέο Peugeot 3008

[Σκάϊ]: Τα πάντα για το νέο Peugeot 3008

Η νέα γενιά διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να υπερκαλύψει τους πλέον απαιτητικούς οδηγούς που αναζητούν νέες και διαφορετικές εμπειρίες. Χάρη στην πρωτοποριακή και εξελιγμένη εκδοχή του PEUGEOT i-Cockpit, την απαράμιλλα γοητευτική σχεδίαση, την ασυναγώνιστη απόδοση και τον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό, το νέο SUV PEUGEOT 3008  στοχεύει να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του
Η νέα γενιά διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να υπερκαλύψει τους πλέον απαιτητικούς οδηγούς που αναζητούν νέες και διαφορετικές εμπειρίες. Χάρη στην πρωτοποριακή και εξελιγμένη εκδοχή του PEUGEOT i-Cockpit, την απαράμιλλα γοητευτική σχεδίαση, την ασυναγώνιστη απόδοση και τον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό, το νέο SUV PEUGEOT 3008 στοχεύει να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του ως ένας αναντικατάστατος παίκτης! Παράλληλα, με αυτό το νέο μοντέλο η PEUGEOT εγκαινιάζει μια νέα σειρά SUV που θα αποτελέσει ένα παγκόσμιο έμβλημα.
Το νέο SUV PEUGEOT 3008 ήταν το αστέρι της PEUGEOT στο φετινό Σαλόνι του Παρισιού (1-16 Οκτωβρίου 2016).
Το νέο PEUGEOT 3008 μπαίνει δυνατά στην κατηγορία των μεσαίων SUV

Από πλευράς πωλήσεων, τα τελευταία χρόνια σε διάφορες κατηγορίες (μικρότερες και μεγαλύτερες), η αγορά των SUV σημειώνει εκρηκτική άνοδο. Στην Ευρώπη, η κατηγορία των μεσαίων (C) SUV έχει αυξηθεί από το 2009 περίπου δυόμιση φορές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!