Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Πάνω από 50.000 βιογραφικά για 550 θέσεις εργασίας στη Fraport!
[Σκάϊ]: Πάνω από 50.000 βιογραφικά για 550 θέσεις εργασίας στη Fraport!

[Σκάϊ]: Πάνω από 50.000 βιογραφικά για 550 θέσεις εργασίας στη Fraport!

Καθημερινά η εταιρεία δέχεται 300 βιογραφικά

Δηλωτικά της απόγνωσης που βιώνουν οι νέοι λόγω της υψηλής ανεργίας (τα υψηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη – στο 23,2% τον Ιούλιο του 2016) είναι τα στοιχεία που έδωσε την Τρίτη η γερμανική κοινοπραξία Fraport.
Σύμφωνα με τη Fraport Greece , έχουν αποσταλεί ήδη πάνω από 50 χιλιάδες βιογραφικά για τις 550 θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας των οποίων η εταιρεία έχει αναλάβει τη διαχείριση.
Όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής εμπορικής ανάπτυξης της Fraport Γιώργος Βήλος, καθημερινά η εταιρεία δέχεται 300 βιογραφικά από ενδιαφερομένους.
Αναφερόμενος εξάλλου στα έργα που θα υλοποιηθούν στα αεροδρόμια, o κ. Βήλος επισήμανε ότι σε ελάχιστα από αυτά θα γίνουν μόνο μικρής κλίμακας παρεμβάσεις, ενώ στα περισσότερα θα υλοποιηθούν επενδύσεις ολικής ανακαίνισης και επέκτασής τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το αεροδρόμιο της Σαντορίνης, το οποίο από κτιριακές υποδομές 5.000 τετραγωνικών μέτρων σήμερα, θα φθάσει τις 15.000 τ.μ.

Κρίσιμη χαρακτηρίζει στο μεταξύ σε μελέτη τηςη Eurobank την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!