Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Πάγωσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Russia Today στη Βρετανία
[Σκάϊ]: Πάγωσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Russia Today στη Βρετανία

[Σκάϊ]: Πάγωσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Russia Today στη Βρετανία

Η αρχισυντάκτρια του RT Margaret Simonyan έγραψε στο Τwitter: «Έχουν κλείσει τους λογαριασμούς μας στη Βρετανία. Όλους τους λογαριασμούς. Η απόφαση αυτή δεν σχετίζεται με κάποιον οικονομικό έλεγχο. Ζήτω η ελευθερία του λόγου! »

Η βρετανική τράπεζα NatWest πάγωσε τους λογαριασμούς του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της Ρωσίας Russia Today, σύμφωνα με την αρχισυντάκτρια του μέσου.
Η αρχισυντάκτρια Margaret Simonyan έγραψε στο Τwitter: «Έχουν κλείσει τους λογαριασμούς μας στη Βρετανία. Όλους τους λογαριασμούς. Η απόφαση αυτή δεν είναι υπό συζήτηση. Ζήτω η ελευθερία του λόγου! »
Σύμφωνα με το Russia Today η τράπεζα δεν έδωσε καμία εξήγηση για την απόφασή της αυτή. To μέσο ανέφερε επίσης ότι η Royal Bank of Scotland Group, στην οποία υπάγεται η NatWest, αρνήθηκε να την εξυπηρετήσει.
Η τράπεζα ανακοίνωσε ότι η απόφασή της είναι τελική και ότι προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση σχετικά με αυτήν.
Σημειώνεται ότι το Russia Today αποτελείται από ένα τηλεοπτικό δίκτυο και μια διαδικτυακή σελίδα και επιχορηγείται από το Κρεμλίνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!