Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: «Παγώνει» μετά την κατακραυγή 32 από τις 64 μετατάξεις στη Βουλή ο Βούτσης
[Σκάϊ]: «Παγώνει» μετά την κατακραυγή 32 από τις 64 μετατάξεις στη Βουλή ο Βούτσης

[Σκάϊ]: «Παγώνει» μετά την κατακραυγή 32 από τις 64 μετατάξεις στη Βουλή ο Βούτσης

Την απόφαση να αναστείλει την περαιτέρω διαδικασία για τις υπόλοιπες μισές μετατάξεις αποσπασμένων στη Βουλή κατόπιν συνεννόησης με τον ΑλέξηΤσίπρα ανακοίνωσε ο Νίκος Βούτσης.
Παγώνουν μετά την γενική κατακραυγή οι μετατάξεις των 32 από τους 64 αποσπασμένους τη Βουλή, με εντολή του πρόεδρου της Βουλής και σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, προκειμένου όπως είπε ο κ. Βούτσης να σταματήσει η «ανθρωποφαγία».
Ο ίδιος χαρακτήρισε άδικη την εξέλιξη αυτή μιλώντας για πολίτη απόφαση που προέκυψε από την άρνηση κατανόησης ότι οι μετατάξεις αυτές είναι απολύτως νόμιμες και δεν αφορούν «συριζαϊκο τσουνάμι» και τακτοποιήσεις συγγενών στη Βουλή.
Σύμφωνα με τον κ. Βούτση ανάμεσα στις 32 μετατάξεις που παγώνουν φαίνεται να συγκαταλέγεται και αυτή της κόρης της Τασίας Χριστοδουλοπούλου η οποία νωρίτερα είχε παραδεχθεί ότι είχε χρησιμοποιήσει γνωριμίες για την απόσπαση της κόρης της από τα ΕΛΤΑ στη Βουλή.
Ωστόσο, έχει ήδη υλοποιηθεί η μετάταξη της πρώην συζύγου του Προέδρου της Βουλής και ο ίδιος ανέφερε πως η πρώην σύζυγος του απασχολείται στη Βουλή από το 2007 πριν ακόμα ο ίδιος γίνει Πρόεδρος.
Ωστόσο, στις 32 μετατάξεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί, πέρα από τη μετάταξη της πρώην συζύγου του Προέδρου της Βουλής, εντάσσεται και η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Κώστα Ζουράρη όταν ήταν υπουργός και της προϊσταμένης του ΣΔΟΕ που ερεύνησε τα Πόθεν Έσχες των βουλευτών και των οικογενειών τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!