Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: ΟΤΕ για καταγγελίες ΚΚΕ: Μέχρι στιγμής καμία δυσλειτουργία- Παρέμβαση Παππά
[Σκάϊ]: ΟΤΕ για καταγγελίες ΚΚΕ: Μέχρι στιγμής καμία δυσλειτουργία- Παρέμβαση Παππά

[Σκάϊ]: ΟΤΕ για καταγγελίες ΚΚΕ: Μέχρι στιγμής καμία δυσλειτουργία- Παρέμβαση Παππά

“Ο τεχνικός έλεγχος συνεχίζεται”
“Δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία από τους μέχρι στιγμής ελέγχους” απαντά ο ΟΤΕ στις καταγγελίες του ΚΚΕ για οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας του κόμματος στον Περισσό. Σημειώνεται ότι η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για το θέμα.
Με ανακοίνωσή του, ο ΟΤΕ διευκρινίζει πως έχει δοθεί εντολή για την άμεση τεχνική διερεύνηση και από τους μέχρι στιγμής ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία.
Ο τεχνικός έλεγχος συνεχίζεται. Η διοίκηση της εταιρείας έχει ήδη ενημερώσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ για τις ενέργειες που απαιτούνται προς τις αρμόδιες αρχές για την περαιτέρω νόμιμη διερεύνηση της καταγγελίας”, καταλήγει η ανακοίνωση του Ομίλου ΟΤΕ.
Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Πληροφόρησης Νίκου Παππά με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ κατά την οποία ο υπουργός ζήτησε τη διερεύνηση του θέματος και την ενημέρωση του ΚΚΕ για τους ελέγχους.
Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για τη διερεύνηση των καταγγελιών του ΚΚΕ εξέφρασε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Να διερευνηθεί η υπόθεση σε όλο της το βάθος και την έκταση κάλεσε την κυβέρνηση ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!