Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Οργή Κωνσταντοπούλου: Η ζωή ενός παιδιού κοστίζει 13 χρόνια στον αστυνομικό
[Σκάϊ]: Οργή Κωνσταντοπούλου: Η ζωή ενός παιδιού κοστίζει 13 χρόνια στον αστυνομικό

[Σκάϊ]: Οργή Κωνσταντοπούλου: Η ζωή ενός παιδιού κοστίζει 13 χρόνια στον αστυνομικό

Προδρομολογημένη χαρακτήρισε την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λαμίας η οποία ανοίγει το δρόμο στην αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα η συνήγορος Πολιτικής Προστασίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Προδρομολογημένη χαρακτήρισε την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λαμίας η οποία ανοίγει το δρόμο στην αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για μεθόδευση η οποία ξεκίνησε από τις 19 Ιουνίου του 2019, 12 ημέρες δηλαδή πριν τεθεί σε ισχύ ο νέος Ποινικός Κώδικας, όταν στο δικαστήριο η ομάδα υπεράσπισης του κατηγορούμενου εμφάνισε χαρτί γιατρού.
Τότε, όπως αναφέρει η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, καταγγέλθηκε από την ίδια η συγκεκριμένη μεθόδευση, καθώς το δικαστήριο δεν κατάφερε να βρει ούτε μία ημερομηνία μέχρι τις 30 Ιουνίου, γεγονός που, όπως ισχυρίζεται προδίδει την πρόθεση του δικαστηρίου να υπαχθεί η υπόθεση στο νέο ποινικό πλαίσιο.
«Μια δολοφονία ενός παιδιού μένει ουσιαστικά ατιμώρητη, με μία τιμωρία ημιτελή. Το δίδαγμα είναι ότι η ζωή ενός παιδιού κοστίζει 13 χρονιά για έναν αστυνομικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρει μάλιστα ότι στις 30 Ιουνίου άλλαξε η σύνθεση του δικαστηρίου, καθώς συνταξιοδοτήθηκε ο αρχαιότερος εφέτης της σύνθεσης και κατήγγειλε σκανδαλώδη απόπειρα συγκάλυψης των πράξεων του Κορκονέα καθώς επίσης και παρεμβάσεις στην ανακριτική αυτοψία και αλλοίωση στοιχείων της δικογραφίας για να πέσει στα μαλακά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!