Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Novartis: «Καθαρός» και ο Μάριος Σαλμάς – Στο αρχείο η υπόθεσή του
[Σκάϊ]: Novartis: «Καθαρός» και ο Μάριος Σαλμάς – Στο αρχείο η υπόθεσή του

[Σκάϊ]: Novartis: «Καθαρός» και ο Μάριος Σαλμάς – Στο αρχείο η υπόθεσή του

Στο αρχείο και ο Σαλμάς για τη Novartis – Δεν ανακοινώθηκαν άλλες αρχειοθετήσεις, παρά το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για χρηματισμό πολιτικών – Σε εκκρεμότητα ακόμα Σαμαράς, Αδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Στουρνάρας.
Στο αρχείο μπαίνει με διάταξη της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη η υπόθεση της Novartis, σε ό,τι αφορά τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Μάριο Σαλμά, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί όπως και άλλων εννέα πολιτικών στην υπόθεση από τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων.
Η υπόθεση για τον Μάριο Σαλμά αρχειοθετήθηκε διότι δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του απ΄όσα είχαν καταμαρτυρήσει οι προστατευόμενοι μάρτυρες, οι καταθέσεις των οποίων είχε επικριθεί από την πρώτη στιγμή ως αναξιόπιστες και ως κατασκευασμένες.
Η αρχειοθέτηση για τον πρώην υπουργό είναι η πέμπτη κατά σειρά στην υπόθεση της Novartis, καθώς ήδη έχουν μπεί στο αρχείο προ των ευρωεκλογών οι υποθέσεις για τους Παν. Πικραμένο, αντιπρόεδρο σήμερα της κυβέρνησης, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Γιώργο Κουτρουμάνη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέτζο.
Δεν έχουν ακόμα αρχειοθετηθεί, αν και πληροφορίες κατά καιρούς ανέφεραν ότι η Εισαγγελία Διαφθοράς είχε προχωρήσει σε αρχειοθέτηση, οι υποθέσεις σε σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα και τον ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο, όπως και για τον υπουργό πλέον Αδωνι Γεωργιάδη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!