Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν καταλαβαίνει από κοινωνιολογικές έρευνες
[Σκάϊ]: Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν καταλαβαίνει από κοινωνιολογικές έρευνες

[Σκάϊ]: Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν καταλαβαίνει από κοινωνιολογικές έρευνες

«Απάντηση στη λασπολογία της ΝΔ»
«Κοινωνιολογική έρευνα (…) που «δεν απευθύνεται στα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζουν οι νεολαίοι του κόμματος, το ερωτηματολόγιό της στο οποίο, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζεται σαν «αντισυμβατική ακτιβιστική δράση» η κλοπή σούπερ μάρκετ.
Απαντώντας στη «λασπολογία της ΝΔ», όπως τη χαρακτηρίζει, η νεολαία σχολιάζει ότι «το παιχνίδι με τις λέξεις είναι για τα επιτραπέζια και όχι για την πολιτική». Νωρίτερα, η αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησε την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα.
«Ούτε η Νέα Δημοκρατία καταλαβαίνει απ’ ότι φαίνεται από κοινωνιολογικές έρευνες οι οποίες είναι δομημένες με επιστημονικό τρόπο. Αυτή είναι η δημοκρατία τους που θέλει να στοχοποιήσει και να ποινικοποιήσεις έρευνες όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο ερωτηματολόγιο δεν αποτυπώνονται οι θέσεις της οργάνωσης μας ενώ δεν απευθύνεται καν στα μέλη μας» σημειώνεται στην απάντηση.
Αντί να λαμβάνει χώρα μια αντιπαράθεση πάνω σε πολιτικές θέσεις, το μόνο το οποίο προσπαθεί να κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση είναι να επενδύσει στο ψέμα, την παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, προσθέτει η νεολαία. «Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι διαφορετικό από τα παιδιά των τσεκουριών του Βορίδη και των πληρωμένων μπράβων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Δεν ξεχνάμε ποιο είναι το κόμμα του Καλαμπόκα και των ρέιντζερς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!