Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Σκάϊ]: Νέο Honda SH150 …κάνει εύκολη την καθημερινή ζωή
[Σκάϊ]: Νέο Honda SH150  …κάνει εύκολη την καθημερινή ζωή

[Σκάϊ]: Νέο Honda SH150 …κάνει εύκολη την καθημερινή ζωή

Ως μέλος της οικογένειας SH, την οποία δημιούργησε το SH50 το 1984 και ξεπέρασε σε πωλήσεις το ένα εκατομμύριο, το τετράχρονο SH150 βγήκε στην αγορά της Ευρώπης το 2001. Για το 2017, το SH150i, το οποίο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda στην Atessa της Ιταλίας, παρουσιάζεται ανανεωμένο για άλλη μια φορά. Πιο κομψό, μοντέρνο και ακόμη πιο πρακτικό, παραμένει το ίδιο συμφέρον τόσο στην αγορά όσο και στη χρήση του.
Ως μέλος της οικογένειας SH, την οποία δημιούργησε το SH50 το 1984 και ξεπέρασε σε πωλήσεις το ένα εκατομμύριο, το τετράχρονο SH150 βγήκε στην αγορά της Ευρώπης το 2001.
Έκτοτε και για 15 χρόνια κατάφερε να φέρει σε πέρας την αποστολή του προσφέροντας στιλάτη, απολαυστική και απροβλημάτιστη μετακίνηση με αποτέλεσμα να εξελιχτεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα σκούτερ της Ευρωπαϊκής αγοράς. Εκείνο το πρώτο σκούτερ εισήγαγε τη συνταγή της επιτυχίας: έναν οικονομικό όσο και ζωντανό κινητήρα και ευέλικτη όσο και ασφαλή συμπεριφορά, χάρη στη σταθερότητα που εξασφαλίζουν οι τροχοί των 16 ιντσών. Και όλα αυτά με μία κομψή εμφάνιση που αποπνέει κύρος.
Διαθέτοντας σύστημα ψεκασμού PGM-FI από το 2005, εδώ και 11 χρόνια το SH150i έφτασε να θεωρείται κορυφαίο στις αστικές μετακινήσεις συνδυάζοντας ιδανικά στιλ, αξιοπιστία, οικονομία και χρηστικότητα. Η ιστορία του μοντέλου χαρακτηρίζεται από συνεχή, προσεκτική εξέλιξη η οποία αντανακλά τις αυξανόμενες ανάγκες και προσδοκίες των αναβατών καθώς και την επιθυμία της Honda να τους προσφέρει πάντα μία καλύτερη έκδοση του δικού τους SH.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!