Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Νέες κρίσιμες διασκέψεις του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες Δευτέρα και Τετάρτη
[Σκάϊ]: Νέες κρίσιμες διασκέψεις του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες Δευτέρα και Τετάρτη

[Σκάϊ]: Νέες κρίσιμες διασκέψεις του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες Δευτέρα και Τετάρτη

Οι διασκέψεις της επομένης εβδομάδος θεωρούνται – και είναι εκ των πραγμάτων- εξαιρετικά κρίσιμες

Δύο νέες διασκέψεις για την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, τη Δευτέρα και την Τετάρτη, που θα κρίνουν τα μείζονα θέματα συνταγματικότητας ή μη του νόμου της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες, όρισε ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου κ. Νίκος Σακελλαρίου στον απόηχο της χθεσινής (Τρίτη) απόφασης του δικαστηρίου που δέχθηκε, παρά την αρνητική εισήγηση, τις προσφυγές των καναλιών.
Μετά την απόφαση αυτή, που ελήφθη με ευρεία πλειοψηφία 16 υπέρ και εννέα κατά, και υπό το βάρος των έντονων αντιδράσεων για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων αντιπροέδρου του ΣτΕ που μετείχε στην Ολομέλεια για την οποία έχει προκληθεί σάλος, οι διασκέψεις της επομένης εβδομάδος θεωρούνται – και είναι εκ των πραγμάτων- εξαιρετικά κρίσιμες.
Το δικαστήριο που ξεπέρασε το σκόπελο των τυπικών θεμάτων και εισήλθε στην ουσία της υπόθεσης, αναμένεται να μπει για τα καλά στο «σκληρό πυρήνα» των θεμάτων που έχουν τεθεί με τις προσφυγές των καναλιών, που βάλλουν κατά του νόμου της κυβέρνησης, με την επίκληση σωρείας αντισυνταγματικοτήτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!