Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Σκάϊ]: Νέα δωρεά μαμούθ του Facebοok ύψους 95 εκατομ. ευρώ
[Σκάϊ]: Νέα δωρεά μαμούθ του Facebοok ύψους 95 εκατομ. ευρώ

[Σκάϊ]: Νέα δωρεά μαμούθ του Facebοok ύψους 95 εκατομ. ευρώ

Δωρεά για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ανθεκτικότητα στην απώλεια.
Η Γενική Διευθύντρια της επιχείρησης του Facebook και ακτιβίστρια, Σέριλ Σάντμπεργκ, δώρισε στις 21 Νοεμβρίου περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια στο ταμείο της οικογένειας Sheryl Sandberg & Dave Goldberg.
Η δωρεά της Σάντμπεργκ θα χρησιμοποιηθεί για να χρηματοδοτήσει τον οργανισμό LeanIn.Org , μια ΜΚΟ που στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών, καθώς και τον οργανισμό OptionB.org , μια πρωτοβουλία που εστιάζει στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να γίνουν πιο ανθεκτικοί απέναντι στην απώλεια σύμφωνα με τα όσα έγραψε η Wall Street Journal, επικαλούμενη ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το θέμα.
H 46χρονη Sandberg, η οποία εντάχθηκε στο Facebook το 2008 ως γενική διευθύντρια της δημοφιλούς πλατφόρμας των social media, έχασε το σύζυγό της πέρυσι σε τροχαίο ατύχημα στο Μεξικό. Τον περασμένο Ιούλιο, η Sandberg εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Survey Monkey, της online εταιρείας δημοσκοπήσεων που δημιουργήθηκε από τον σύζυγό της.
Η δωρεά αυτή έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά την ανακοίνωση του ζεύγους Ζούκερμπεργκ ότι θα προσφέρει 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε ένα πλάνο «θεραπείας, αποτροπής και ελέγχου των ασθενειών που βιώνουν τα παιδιά στη ζωή τους».
Επίσης τον Δεκέμβριο του 2015 ο Ζούκερμπεργκ και η γυναίκα του είχαν εντυπωσιάσει με την ιστορική τους υπόσχεση τους ότι θα προσέφεραν το 99% από τα κέρδη της εταιρεία τους σε φιλανθρωπίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!