Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Μπλόκο σε πρόταση Βούτση για 3τή ανανέωση 210 συμβάσεων ορισμένου χρόνου
[Σκάϊ]: Μπλόκο σε πρόταση Βούτση για 3τή ανανέωση 210 συμβάσεων ορισμένου χρόνου

[Σκάϊ]: Μπλόκο σε πρόταση Βούτση για 3τή ανανέωση 210 συμβάσεων ορισμένου χρόνου

«Προεκλογικό ρουσφέτι», κατήγγειλε ο Παπαθεοδώρου (ΔΗΣΥ). Διαφωνίες κι από ΝΔ – Ένωση Κεντρώων επί του χρόνου με φόντο τις ευρωεκλογές. Απέσυρε την πρότασα ο Πρόεδρος της Βουλής. Διετής κατά την πάγια τακτική θα είναι τελικά η ανανέωση.
Από ύποπτη λόγω χρονικής συγκυρίας έως επιχείρηση προώθησης προεκλογικού «ρουσφετιού» προς άγραν ψήφων, έκρινε η αντιπολίτευση, την πρόταση του Προέδρου της Βουλής, για ανανέωση του συνόλου των 210 συμβάσεων ορισμένου χρόνου των υπαλλήλων της Βουλής για 3 χρόνια έναντι 2 που συνηθίζεται, μόλις 12 ημέρες πριν τις κάλπες της 26ης Μάιου.
Η πρόταση του Νίκου Βούτση, την οποία «μπλόκαραν» τελικώς οι αντιδράσεις ΝΔ, Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ένωσης Κεντρώων, υποχρεώνοντάς τον να την αποσύρει, διατυπώθηκε στην Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής, με αφορμή την ανανέωση της σύμβασης 2 υπαλλήλων ΙΔΟΧ της Βουλής (λήγει 24 Μαΐου), με τον ίδιο να προτείνει την τριετή ανανέωσή τους και την επέκταση του μέτρου στο σύνολο των ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ).
Ως ξεκάθαρα επιχειρούμενο «ρουσφέτι» με προεκλογική σκοπιμότητα και φόντο τις κάλπες των ευρωεκλογών, χαρακτήρισε την πρόταση ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αρνούμενος να στηρίξει την πρόταση του κ. Βούτση, ενώ τη διαφωνία τους λόγω της χρονικής συγκυρίας διατύπωσαν σύμφωνα με πληροφορίες και ο Γιάννης Τραγάκης (ΝΔ) με τον Μάριο Γεωργιάδη (Ένωση Κεντρώων).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!