Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Μπερλουσκόνι: Νίκη μόνο σε μέλος του ΕΛΚ στις επόμενες εκλογές
[Σκάϊ]: Μπερλουσκόνι: Νίκη μόνο σε μέλος του ΕΛΚ στις επόμενες εκλογές

[Σκάϊ]: Μπερλουσκόνι: Νίκη μόνο σε μέλος του ΕΛΚ στις επόμενες εκλογές

«Μόνον όποιος είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος θα κερδίσει τις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Μόνον όποιος είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος θα κερδίσει τις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είμαστε περήφανοι για το ότι αντιπροσωπεύουμε στην χώρα μας την μεγάλη λαϊκή, ευρωπαϊκή οικογένεια. Οι αξίες της είναι αξίες μου, σε κάθε λεπτομέρεια», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνάντηση που οργάνωσε η ιταλική κεντροδεξιά στο Φιούτζι, λίγο έξω από την Ρώμη.
Ο πρώην Καβαλιέρε πρόσθεσε ότι «η Αριστερά διέρχεται παντού κρίση» και ότι οι δυνάμεις του λαϊκισμού δεν κέρδισαν πουθενά. Παράλληλα, τόνισε πως «περιμένει να του επιτραπεί, από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που εδρεύει στο Στρασβούργο, να μπορέσει να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες ιταλικές βουλευτικές εκλογές», αλλά όπως και να έχει, κατέστησε σαφές, «θα δώσει δυναμικό “παρών” στην προεκλογική εκστρατεία».
O Σίλβιο Μπερλουσκόνι τάχθηκε υπέρ μιας ενιαίας φορολογικής, αμυντικής, και εξωτερικής πολιτικής των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε «να πάψουν να αποφασίζουν τα πάντα οι Ηνωμένες Πολιτείες, και τα ευρωπαϊκά κράτη να ακολουθούν παθητικά». Όσο για την Ρωσία, εξέφρασε την άποψη ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε την χώρα αυτή να κοιτά μόνον προς Ανατολάς, διότι είναι μέρος της Δύσης».
Σχετικά με το μεταναστευτικό, τέλος, ο Ιταλός μεγιστάνας και πολιτικός εξέφρασε την άποψη ότι «τα μεταναστευτικά ρεύματα μπορούν να σταματήσουν μόνον με την έγκριση ενός μεγάλου Σχεδίου Μάρσαλ για να βοηθηθούν οι χώρες καταγωγής των μεταναστών».
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα ήθελε να ηγηθεί της κεντροδεξιάς στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά την ίδια φιλοδοξία έχει και ο γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!