Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Μπακογιάννης:«Στόχος το 2022 κάθε Αθηναίος να βρίσκει πράσινο στη γειτονιά»
[Σκάϊ]: Μπακογιάννης:«Στόχος το 2022 κάθε Αθηναίος να βρίσκει πράσινο στη γειτονιά»

[Σκάϊ]: Μπακογιάννης:«Στόχος το 2022 κάθε Αθηναίος να βρίσκει πράσινο στη γειτονιά»

Κώστας Μπακογιάννης στον Άγιο Σώστη και στο Πάρκο «Δημάρχου Δημήτρη Μπέη» :«Στόχος μας το 2022 κάθε Αθηναίος να βρίσκει πράσινο στη γειτονιά του το πολύ με 10 λεπτά περπάτημα»
Δύο περιοχές της Αθήνας στις οποίες, για τα σημερινά δεδομένα της πόλης, υπάρχουν αρκετές γωνιές με πράσινο αλλά είναι αφρόντιστο και μαραζώνει, επισκέφθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης. Στον Άγιο Σώστη και στο Πάρκο «Δημάρχου Δημήτρη Μπέη» ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κουβέντιασε με τους κατοίκους και του έθεσαν το ζήτημα ως ένα από τα πιο σημαντικά που τους απασχολούν μαζί με τα θέματα της ασφάλειας, του φωτισμού και της καθαριότητας.
«Στον Άγιο Σώστη και στο Πάρκο «Δημάρχου Δημήτρη Μπέη» υπάρχει πράσινο το οποίο όμως οι άνθρωποι που ζουν εδώ περιμένουν από τον Δήμο να του δώσει ζωή , να το φροντίσει και να το αυξήσει», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος συζητώντας με τους κατοίκους είχε την ευκαιρία να τους μιλήσει για το δικό του σχέδιο: «Επενδύουμε 29 εκατομμύρια ευρώ για το πράσινο στην Αθήνα αλλάζοντας τη σημερινή εικόνα ώστε συνολικά η πόλη να διαθέτει 3.200.000 τ.μ. πράσινου. Φτιάχνουμε «πάρκα τσέπης» σε εγκαταλελειμμένα οικόπεδα που βρίσκονται στις πυκνοκατοικημένες γειτονιές. Αρχίζουμε με δύο τουλάχιστον σε κάθε Δημοτική Κοινότητα», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.
Στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» περιλαμβάνεται η αντικατάσταση και φύτευση 75.000 δέντρων ενώ όπως είπε ο Κώστας Μπακογιάννης «πρασινίζουμε και ανοίγουμε τις σχολικές αυλές στις περιοχές της Αθήνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!