Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Μητσοτάκης κατά Ρουβίκωνα: Τα γκρουπούσκουλα θα τελειώσουν στις 8 Ιουλίου
[Σκάϊ]: Μητσοτάκης κατά Ρουβίκωνα: Τα γκρουπούσκουλα θα τελειώσουν στις 8 Ιουλίου

[Σκάϊ]: Μητσοτάκης κατά Ρουβίκωνα: Τα γκρουπούσκουλα θα τελειώσουν στις 8 Ιουλίου

Δέσμευση του προέδρου της ΝΔ από την Ελευσίνα ότι οι πρώτες μειώσεις φόρων θα ισχύσουν από τον Ιανουάριο του 2020.
Την επίθεση στην κατοικία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου από τους αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα καταδίκασε κατά την ομιλία του στην Ελευσίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Ξεκινάω την ομιλία μου καταδικάζοντας απερίφραστα την πρωτοφανή επίθεση στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη γνωστή αναρχική ομάδα. Οι πολιτικές απροκάλυπτης ανοχής σε διάφορα γκρουπούσκουλα που προσβάλλουν τη Δημοκρατία μας, θα τελειώσουν στις 8 Ιουλίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, αναρτώντας την αναφορά του και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Οικονομία
Στο κοινωνικό πεδίο αποτυπώνονται οι μεγάλες διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε εξάλλου στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης. Αυτοί που φεύγουν επέβαλλαν 29 νέους φόρους, ενώ εμείς φέρνουμε ελαφρύνσεις, κατάργησαν το ΕΚΑΣ, ενώ εμείς ενισχύουμε το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ τσάκισε τη μεσαία τάξη, είπε μεταξύ άλλων ο Κ. Μητσοτάκης. Δεσμεύτηκε δε, ότι οι πρώτες μειώσεις φόρων θα ισχύσουν από τον Ιανουάριο του 2020. Επίσης εξήγγειλε άμεση χορήγηση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος σε 800.000 πιο αδύναμους πολίτες μέσω άμεσης αύξησης στο ένα δισ. ευρώ του προϋπολογισμού και επαναφορά των πολυτεκνικών επιδομάτων στα επίπεδα προ των μειώσεων του 2018 για στήριξη των οικογενειών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!