Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Μητσοτάκης: Το 4ο μνημόνιο είναι εδώ και έχει υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου
[Σκάϊ]: Μητσοτάκης: Το 4ο μνημόνιο είναι εδώ και έχει υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου

[Σκάϊ]: Μητσοτάκης: Το 4ο μνημόνιο είναι εδώ και έχει υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου

Το 4ο μνημόνιο είναι εδώ και έχει την υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής στα πλαίσια της τριήμερης επισκεψής του στην 82η ΔΕΘ.
Το 4ο μνημόνιο είναι εδώ και έχει την υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής στα πλαίσια της τριήμερης επίσκεψής του στην 82η ΔΕΘ.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξήγησε ότι η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει τη χώρα με μέτρα ύψους 5,1 δισ. για το 2019 και το 2020, καθώς και για μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου από το 2019. Επίσης είπε ότι η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει τη χώρα σε μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το 2020.
«Εγώ θα πείσω τους εταίρους για μείωση των πλεονασμάτων με ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων», τόνισε.
Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης σμφισβήτησε την “καθαρή έξοδο από τα μνημόνια”, που υπόσχεται ο πρωθυπουργός και προσέθεσε ότι η χώρα θα είναι δεσμευμένη σε ένα αυστηρό πλαίσιο και μετά το 2018.
«Η καθαρή έξοδος είναι μόνο στα χαρτιά», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Ανέφερε ότι είναι καλό η χώρα να αποκτήσει πρόσβαση στις αγορές και σημείωσε ότι αυτό θα είχε γίνει αν δεν είχε μεσολαβήσει το πρώτο εξάμηνο ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο εξάμηνο του 2015.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!