Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Μύδροι Καραγιαννίδη εναντίον Κατσίκη περί ρατσιστικής αντίληψης – Τοποθέτηση Κοντονή
[Σκάϊ]: Μύδροι Καραγιαννίδη εναντίον Κατσίκη περί ρατσιστικής αντίληψης – Τοποθέτηση Κοντονή

[Σκάϊ]: Μύδροι Καραγιαννίδη εναντίον Κατσίκη περί ρατσιστικής αντίληψης – Τοποθέτηση Κοντονή

“Λέγοντας ότι ένας γκέι δεν μπορεί να είναι μπέιμπι σίτερ περνάς στον κύκλο του μίσους και της δικαιολόγησης επιθέσεων εναντίον συγκεκριμένων ομάδων. Αυτό λέγεται Ενστρέμ…”, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Από δυο χωριά χωριάτες έγιναν σε φραστικό επίπεδο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης με τον βουλευτή του συγκυβερνώντος κόμματος των ΑΝ.ΕΛ, Κώστα Κατσίκη, με αφορμή το ομοφοβικό παραλήρημα του δεύτερου νωρίτερα.
Τα αλλεπάλληλα σκωπτικά σχόλια των βουλευτών της αντιπολίτευσης για τη στάση “σιγή ιχθύος” των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη ρητορική μίσους του κου Κατσίκη, φάνηκε να ενόχλησαν ιδιαίτερα τον Χρήστο Καραγιαννίδη, ο οποίος εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του Κώστα Κατσίκη, κατηγορώντας τον αρχικά εμμέσως ότι είναι οπαδός της μεσαιωνικής αντίληψης “λευκός θρησκευόμενος αρσενικός” που περιορίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Αμέσως μετά ο κος Καραγιαννίδης πέρασε στην μετωπική επίθεση καταλογίζοντας ευθέως στο βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ότι υιοθετεί τη ρητορική μίσους, ρατσισμού και δικαιολόγησης των επιθέσεων σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, την οποία χρησιμοποιούν οι ναζιστές και οι φασίστες.
Σε μια έκρηξη, δε, εναντίον της υποκρισίας της κοινωνίας και των κομμάτων απέναντι στους ομοφυλόφιλους, χαρακτήρισε λάθος την τακτική εξαναγκασμού τους να παραμένουν “κλεισμένοι στις ντουλάπες” ακολουθώντας την τακτική “το πρωί λευκός άνδρας με το κοστούμι και τη γραβάτα και το βράδυ εκείνος που δεν μπορεί να φανερώσει ότι είναι”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!