Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Εν μέσω σοβαρών προβλημάτων η 3η διάσκεψη του ΣτΕ
[Σκάϊ]: Εν μέσω σοβαρών προβλημάτων η 3η διάσκεψη του ΣτΕ

[Σκάϊ]: Εν μέσω σοβαρών προβλημάτων η 3η διάσκεψη του ΣτΕ

Πειθαρχική έρευνα κατά ανώτατου δικαστικού του ΣτΕ από τον υπουργό Δικαιοσύνης. Αύριο η τρίτη κατά σειρά διάσκεψη του δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες. Στην εντατική με έμφραγμα δικαστής της διάσκεψης. Προβληματισμός, ότι μπορεί να εξαντληθούν οι αναπληρωματικοί δικαστές, και η διάσκεψη για τις άδειες, να ματαιωθεί και η υπόθεση να δικαστεί από την αρχή.

Πειθαρχική έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού που μετέχει της κρίσιμης διάσκεψης για τον νόμο περί τηλεοπτικών αδειών διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος μετά από δημοσιεύματα του τύπου που αφορούσαν σε θέματα που άπτονται προσωπικές του σχέσεις.
Τα δημοσιεύματα αυτά που είχαν κάνει την εμφάνισή τους πριν ξεκινήσει η δεύτερη διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ και είχαν εκληφθεί από πολλούς δικαστικούς εντός και εκτός ανωτάτου δικαστηρίου ως εντασσόμενα σε εκβιαστικές κινήσεις κατά δικαστών και ως μεθοδεύσεις σε βάρος τους ενόψει της εκκρεμότητας κρίσιμων διασκέψεων.
Μετά την κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας κατά του ανωτάτου δικαστικού, αντιπροέδρου, σύμφωνα με πληροφορίες, του Συμβουλίου της Επικρατείας καθώς και μετά την ασθένεια, έπαθε έμφραγμα, άλλου μέλους του δικαστηρίου, η αυριανή διάσκεψη αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί τελικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!