Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Εν μέσω σεναρίων για ματαίωση συνεδριάζει το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[Σκάϊ]: Εν μέσω σεναρίων για ματαίωση συνεδριάζει το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[Σκάϊ]: Εν μέσω σεναρίων για ματαίωση συνεδριάζει το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Τα σενάρια για ματαίωση της συνεδρίασης της ολομέλειας του ανώτατου δικαστηρίου πηγάζουν από την πειθαρχική έρευνα που διατάχθηκε σε βάρος δικαστικού που μετέχει στη διάσκεψη αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένας εκ των Συμβούλων της Επικρατείας.

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα, αλλά και εν μέσω σεναρίων ματαίωσής του, θα συνεδριάσει σήμερα Τρίτη στις 17:30 το απόγευμα η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, για να εξετάσει το νομοθετικό πλαίσιο βάσει του οποίου έγινε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.
Πρόκειται για την Τρίτη συνεδρίαση του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου για το επίμαχο ζήτημα.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος διέταξε χθες πειθαρχική έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού που μετέχει στην κρίσιμη διάσκεψη μετά από δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούσαν θέματα που άπτονται της προσωπικής του ζωής.
Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ένας εκ των Συμβούλων της Επικρατείας που μετέχουν στη διάσκεψη υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται, πληθαίνει τα σενάρια περί ματαίωσης τελικώς της συνεδρίασης.
Ενα τέτοιο ενδεχόμενο, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, δεν θα μπορούσε να αποκλεισθεί, δεδομένων των όσων έχουν συμβεί αλλά και του ότι οι αναπληρωτές στην Ολομέλεια είναι μόνον δύο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!