Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Μαξίμου κατά Φορτσάκη: Αυτοκτονικές οι προθέσεις του ΣτΕ μόνον όταν δεν βολεύουν τη ΝΔ
[Σκάϊ]: Μαξίμου κατά Φορτσάκη: Αυτοκτονικές οι προθέσεις του ΣτΕ μόνον όταν δεν βολεύουν τη ΝΔ

[Σκάϊ]: Μαξίμου κατά Φορτσάκη: Αυτοκτονικές οι προθέσεις του ΣτΕ μόνον όταν δεν βολεύουν τη ΝΔ

«Είναι κρίμα να διαβλέπει κανείς ότι το ΣτΕ δείχνει προθέσεις αυτοκτονίας και πιο κρίμα ότι η Πολιτεία αντί να το βοηθήσει να ξεπεράσει αυτή την τρομακτική κρίση, το βυθίζει πιο βαθιά» τόνισε o βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ

Επίθεση στον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Θεόδωρο Φορτσάκη εξαπέλυσε το Μαξίμου, μετά τη δήλωσή του κατά των δικαστών του ΣτΕ.
«Θλίβομαι για την κατάσταση στην όποια έχει περιέλθει το ΣτΕ που κάποτε ήταν η αφρόκρεμα του νομικού κόσμου, ό,τι υψηλότερο υπήρχε στην Ευρώπη. Η στάση του ΣτΕ, από το καλοκαίρι και μετά, μας θλίβει. όταν οι δικαστές πάνε διακοπές αντί να συνεδριάσουν… όταν βρίσκουν τρόπο να ρυθμίσουν σε ελάχιστο διάστημα για τα προσωπικά τους συμφέροντα, και όχι θέματα που απασχολούν την κοινωνία» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φορτσάκης στη Βουλή.
«Θλίβομαι πραγματικά πολύ για την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το ΣτΕ, που κάποτε ήταν η αφρόκρεμα του νομικού κόσμου ό,τι υψηλότερο υπήρχε στην Ευρώπη» είπε ο κ. Φορτσάκης, προσθέτοντας: «Η στάση του ΣτΕ από το καλοκαίρι και μετά μας εκπλήσσει και μας θλίβει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!