Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Μαξίμου: Οι ανησυχίες Μητσοτάκη θα επιβεβαιωθούν, η αξιολόγηση θα κλείσει
[Σκάϊ]: Μαξίμου: Οι ανησυχίες Μητσοτάκη θα επιβεβαιωθούν, η αξιολόγηση θα κλείσει

[Σκάϊ]: Μαξίμου: Οι ανησυχίες Μητσοτάκη θα επιβεβαιωθούν, η αξιολόγηση θα κλείσει

… Χωρίς νέα μέτρα
«Οι ανησυχίες Μητσοτάκη θα επιβεβαιωθούν, η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα» απάντησε ειρωνικά το Μαξίμου στα πυρά που εξαπέλυσε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο κ. Μητσοτάκης
σήμερα, για άλλη μια φορά μίλησε σαν να μην θυμάται πια – γιατί ίσως δεν θέλει να θυμάται – την συμφωνία που υπέγραψε και υλοποίησε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην οποία συμμετείχε και την οποία εξακολουθεί να υπερασπίζεται» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο συνέδριο της ΚΕΔΕ.
«Όσο για τις ανησυχίες του σε σχέση με την β’ αξιολόγηση, τον διαβεβαιώνουμε ότι θα επιβεβαιωθούν. Η β’ αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα και με αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων που τόσο ο κ. Μητσοτάκης αποστρέφεται», πρόσθεσαν οι κυβερνητικές πηγές.
Τη βαθιά ανησυχία του για την έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης, την οποία χαρακτήρισε αβέβαιη, εξέφρασε μιλώντας στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι οι καθυστερήσεις επιφέρουν επώδυνα μέτρα.
«Δεκατέσσερις μήνες διήρκεσε η πρώτη αξιολόγηση και μας προέκυψαν τελικά πρόσθετα φορολογικά μέτρα, ο δημοσιονομικός κόφτης και το Υπερταμείο. Και κάθε αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης θα επιτείνει το κλίμα αβεβαιότητας στην οικονομία και θα καθυστερήσει και άλλο την απαραίτητη ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης» προειδοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!