Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Λοβέρδος: Σε επικίνδυνο μεταπραξικοπηματικό παραλήρημα μεγαλείου ο Ερντογάν
[Σκάϊ]: Λοβέρδος: Σε επικίνδυνο μεταπραξικοπηματικό παραλήρημα μεγαλείου ο Ερντογάν

[Σκάϊ]: Λοβέρδος: Σε επικίνδυνο μεταπραξικοπηματικό παραλήρημα μεγαλείου ο Ερντογάν

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να καθορίσει με μεγάλη προσοχή τη στάση της και να επιτείνει τη συνεργασία της με την Κυπριακή Δημοκρατία και την ΕΕ.
Επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε την Τρίτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, δηλώνοντας πως ο Τούρκος πρόεδρος «βρίσκεται σε επικίνδυνο μεταπραξικοπηματικό “παραλήρημα μεγαλείου”».
Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας για την κυπριακή σημαία, αλλά και συνολικότερα την τοποθέτησή του για το Κυπριακό, στην 7η συνάντηση κορυφής Βοσπόρου για τη διεθνή οικονομική συνεργασία.
Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να καθορίσει με μεγάλη προσοχή τη στάση της και να επιτείνει τη συνεργασία της με την Κυπριακή Δημοκρατία και την ΕΕ.
«Ειδικά μετά τον εκ μέρους της Τουρκίας τορπιλισμό των προσπαθειών επίλυσης του Κυπριακού, η στάση της Άγκυρας προβληματίζει και ως προς τα πάσης φύσης ενδεχόμενα πρέπει να ενημερωθεί εγκαίρως η ΕΕ αλλά και γενικότερα η διεθνής κοινότητα» επισήμανε ο κ. Λοβέρδος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!