Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ παλιό ΠΑΣΟΚ – Οι Ρουβίκωνες συμβάλλουν στην καταστολή
[Σκάϊ]: Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ παλιό ΠΑΣΟΚ – Οι Ρουβίκωνες συμβάλλουν στην καταστολή

[Σκάϊ]: Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ παλιό ΠΑΣΟΚ – Οι Ρουβίκωνες συμβάλλουν στην καταστολή

«Προοδευτική συμμαχία γίνεται με γυρολόγους της πολιτικής που θέλανε καρέκλα βουλευτική, με ρετάλια από το παλιό το βρόμικο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ με ακροδεξιούς από το χώρο του Καμμένου και των ΑΝΕΛ είναι αυτό Προοδευτική Συμμαχία; Μην τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα. Δεν έλεγε η Παπακώστα τους μετανάστες κατσαρίδες;»
«Ενέργειες που όχι μονό δεν προσφέρουν τίποτα δημιουργούν πάρα πολλά προβλήματα στην ελληνική κοινωνία» χαρακτήρισε την επίθεση στη Βουλή από το Ρουβίκωνα, και άλλες καταδρομικές επιθέσεις, ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στα Νέα του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη.
«Μερικά παιδιά έχουν αυταπάτες, δεν έχουν καμία σχέση οι πράξεις αυτές με αντίσταση με δίκαιες διεκδικήσεις με δίκαιους αγώνες… Χρησιμοποιούνται για αποπροσανατολισμό από το διακύβευμα που είναι τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα κι αυτά πρέπει να συζητηθούν, κι όχι αυτά που μπαίνουν στην προεκλογική ατζέντα τις τελευταίες ήμερες. Δεν έχουν αντίκρισμα πρακτικό, συμβάλλουν στην καταστολή στους δίκαιους αγώνες και δίκαιες διεκδικήσεις στη λογική του ‘’νόμος και τάξη’’» σημείωσε ο γγ. του ΚΚΕ.
«Η περίπτωση του Κουφοντίνα έχει καταδικαστεί απ’ όλο το λαό, απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Δεν δικαιολογούνται οι δολοφονικές πράξεις του, δεν συνέβαλλαν στην ανάπτυξη του κινήματος στην αντίσταση όπως λέει ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του, αντίθετα πάλι συνέβαλλαν στην ένταση της καταστολής, πάλι στο πέρασμα τρομονόμων κλπ» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!