Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Κουρουμπλής: Αν βγει αντισυνταγματικός ο νόμος για τις άδειες ψηφίζουμε άλλον
[Σκάϊ]: Κουρουμπλής: Αν βγει αντισυνταγματικός ο νόμος για τις άδειες ψηφίζουμε άλλον

[Σκάϊ]: Κουρουμπλής: Αν βγει αντισυνταγματικός ο νόμος για τις άδειες ψηφίζουμε άλλον

«Η κυβέρνηση μπορεί να ψηφίσει έναν καινούργιο νόμο, από ό,τι καταλαβαίνω, ως νομικός. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα η κυβέρνηση να γυρίσει πίσω σε κανένα καθεστώς ανομίας»

«Αν υποτεθεί ότι ο νόμος για τις άδειες κριθεί αντισυνταγματικός, δεν θα υπάρξει πολιτικό πρόβλημα, θα ψηφίσουμε άλλον» ξεκαθάρισε την Τετάρτη ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών στον Αθήνα 9,84 «στις τηλεοπτικές άδειες δεν μπορεί να γυρίσει πίσω η ιστορία». «Η ιστορία δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Ας υποθέσουμε ότι κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος. Ως νομικός, σας λέω ότι δεν υπάρχει πολιτικό πρόβλημα. Η κυβέρνηση μπορεί να ψηφίσει έναν καινούργιο νόμο, από ό,τι καταλαβαίνω, ως νομικός. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα η κυβέρνηση να γυρίσει πίσω σε κανένα καθεστώς ανομίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο υπουργός κατηγόρησε τη ΝΔ για θεσμική εκτροπή, καθώς αρνείται να προτείνει τα μέλη του ΕΣΡ που της αναλογούν αν δεν ανακληθεί ο νόμος Παππά. «Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ένα ποσοστό ανθρώπων, ως δικαίωμα στην συμμετοχή του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου. Ας τους προτείνει να τελειώνουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!