Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: ΚΚΕ: Η αξιολόγηση θα συνοδεύεται από σκληρά αντιλαϊκά μέτρα
[Σκάϊ]: ΚΚΕ: Η αξιολόγηση θα συνοδεύεται από σκληρά αντιλαϊκά μέτρα

[Σκάϊ]: ΚΚΕ: Η αξιολόγηση θα συνοδεύεται από σκληρά αντιλαϊκά μέτρα

«Ο λαός έχει συμφέρον να εναντιωθεί στα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα της β’ αξιολόγησης»
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κι όσοι άλλοι εμφανίζουν ως ‘επιτυχία’ το γρήγορο κλείσιμο της β’ αξιολόγησης αποσιωπούν προκλητικά απ’ το λαό ότι αυτή θα συνοδεύεται από σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, που ήδη έχουν ξεκινήσει να ψηφίζονται στη βουλή και τα οποία θα παραμείνουν και θα κλιμακωθούν, ακόμη κι αν υπάρξει κάποιας μορφής ελάφρυνση του χρέους» σημειώνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για την πορεία της διαπραγμάτευσης.
Σύμφωνα με τον Περισσό, «οι μόνοι κερδισμένοι της β’ αξιολόγησης και της όποιας ‘χαλάρωσης’ – αν υπάρξει – θα είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, αφού κι ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών ομολογεί ότι η μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, μετά το 2018, που εμφανίζεται ως κυβερνητικός στόχος, θα αξιοποιηθεί για τη μείωση της φορολογίας του κεφαλαίου κι όχι για την ανακούφιση του λαού».
«Ο λαός έχει συμφέρον να εναντιωθεί στα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα της β’ αξιολόγησης και στη ‘’φάκα’’ που του στήνουν με ‘τυράκι’ την ελάφρυνση του χρέους. Η πανελλαδική απεργία στις 8 Δεκέμβρη είναι ένας σημαντικός σταθμός σ’ αυτήν την πορεία» καταλήγει το ΚΚΕ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!