Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Κυβερνητικές πηγές: Στήριξη Μοσκοβισί στα εργασιακά
[Σκάϊ]: Κυβερνητικές πηγές: Στήριξη Μοσκοβισί στα εργασιακά

[Σκάϊ]: Κυβερνητικές πηγές: Στήριξη Μοσκοβισί στα εργασιακά

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, από τη συνάντηση του επιτρόπου Οικονομικών με την υπουργό Εργασίας διεφάνη η δυνατότητα για καλή συμφωνία στα εργασιακά.
Μήνυμα στήριξης ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να εξαιρεθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο στα εργασιακά έστειλε ο επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί κατά τη συνάντηση που είχε με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σύμφωνα με διαρροές κυβερνητικών πηγών.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ζήτημα των συλλογικών διαπραγματεύσεων, με τις κυβερνητικές πηγές να επισημαίνουν ότι ο κ. Μοσκοβισί τόνισε τη στήριξη του ίδιου και ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ευρωπαϊκό μοντέλο, που περιλαμβάνει και τη χώρα μας.
Από την πλευρά της, η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε πως δεν πρέπει η χώρα μας να εξαιρείται διαρκώς από το Ευρωπαϊκό κοινωνικό Μοντέλο και επανέλαβε τη γραμμή της κυβέρνησης να κινηθεί εντός αυτού του πλαισίου όσον αφορά τις όποιες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.
Οι πηγές προσέθεσαν ότι στη σημερινή συνάντηση υπήρξε σαφέστατη πρόοδος και διεφάνη η δυνατότητα για καλή συμφωνία στα εργασιακά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!