Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Κύπρος: Ομόφωνη απόρριψη της πρότασης Ακιντζί από τους αρχηγούς
[Σκάϊ]: Κύπρος: Ομόφωνη απόρριψη της πρότασης Ακιντζί από τους αρχηγούς

[Σκάϊ]: Κύπρος: Ομόφωνη απόρριψη της πρότασης Ακιντζί από τους αρχηγούς

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του Συμβουλίου Αρχηγών, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για το Κοινό Ανακοινωθέν.
Απορρίφθηκε ομόφωνα την Τρίτη, από το Συμβούλιο Αρχηγών, μέσω κοινού ανακοινωθέντος, η πρόταση του Μουσταφά Ακιντζί για συνδιαχείριση του φυσικού αερίου.
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε συνεδρίασης του Συμβουλίου Αρχηγών, στο κτήριο της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού.
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του Συμβουλίου Αρχηγών, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για το Κοινό Ανακοινωθέν. Παράλληλα, τόνισε ότι “θέλουμε συνολική λύση του Κυπριακού και ότι η πρόταση Ακιντζί αποπροσανατολίζει από τον Εθνικό στόχο”.
Θέλουμε, πρόσθεσε ο κ. Νεοφύτου, επανέναρξή των συνομιλιών από εκεί που μείναμε στο Κραν Μοντανά. Εθνικός μας στόχος, τόνισε, είναι η συνολική διευθέτηση του Κυπριακού.
Μετά τη συνεδρίαση, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας ανέγνωσε το κοινό ανακοινωθέν του Συμβουλίου Αρχηγών που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η πρόταση του κ. Ακιντζί “δημιουργεί ένα αποπροσανατολισμό από την ουσία του κυρίως προβλήματος που είναι η επίλυση του Κυπριακού”.
Ερωτηθείς εξάλλου πότε θα επισκεφθεί την Κύπρο ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Πάλμας απάντησε “στις 29 Ιουλίου”.
Πηγή: sigmalive.com

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!