Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Ο Καμίνης αντίπαλος της Γεννηματά για την ηγεσία της ΔΗΣΥ
[Σκάϊ]: Ο Καμίνης αντίπαλος της Γεννηματά για την ηγεσία της ΔΗΣΥ

[Σκάϊ]: Ο Καμίνης αντίπαλος της Γεννηματά για την ηγεσία της ΔΗΣΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η απόφαση Καμίνη αιφνιδίασε τη Χαριλάου Τρικούπη, όμως συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά εκτιμούν πάντως ότι ο δήμαρχος Αθηναίων δεν μπορεί να απειλήσει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει αποφασίσει να διεκδικήσει ο νυν δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σύμφωνα με πληροφορίες, θέτοντας υποψηφιότητα απέναντι στη Φώφη Γεννηματά.
Η εκλογή του νέου προεδρείου αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος Οκτωβρίου, όπως είχε προαναγγείλει η κ. Γεννηματά στο συνέδριο της παράταξης τον Ιούνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η απόφαση Καμίνη αιφνιδίασε τη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς δεν υπήρχαν προσδοκίες για υποψηφιότητες εκτός των παρατάξεων που συγκροτούν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Συνεργάτες της κ. Γεννηματά εκτιμούν πάντως ότι ο δήμαρχος Αθηναίων δεν μπορεί να απειλήσει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Η απόφαση του κ. Καμίνη να θέσει υποψηφιότητα ελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν παρακίνησης από μέλη της παλιάς πρωτοβουλίας των 58.
Άγνωστες εν τω μεταξύ παραμένουν οι προθέσεις του Σταύρου Θεοδωράκη, που επίσης έχει ακουστεί ως πιθανός διεκδικητής της ηγεσίας της ΔΗΣΥ. Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του το Σεπτέμβριο.
Κατόπιν τούτων ο κ. Καμίνης αναμένεται να εγκαταλείψει σύντομα τον δημαρχικό θώκο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!