Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΑΡΑΞΕΝΑ | [Σκάϊ]: ΗΠΑ: Γιατί εγκατέστησαν δημόσιους σάκους του μποξ στη Νέα Υόρκη!
[Σκάϊ]: ΗΠΑ: Γιατί εγκατέστησαν δημόσιους σάκους του μποξ στη Νέα Υόρκη!

[Σκάϊ]: ΗΠΑ: Γιατί εγκατέστησαν δημόσιους σάκους του μποξ στη Νέα Υόρκη!

Στόχος είναι «η εκτόνωση αυτών των συναισθημάτων ως πιθανό μέσο για τη διαμόρφωση πιο υγιεινού τρόπου ζωής για να αντιμετωπιστούν προσωπικά και συλλογικά θέματα στο δημόσιο χώρο».
Άγχος. Στρες. Πίεση. Όπως και να το πείτε, πρόκειται για «τοξικός σύντροφο» κάθε πολίτη του Δυτικού κόσμου. Πόσω μάλλον στη λεγόμενη πρωτεύουσα του Δυτικού κόσμου τη Νέα Υόρκη.
Το Μανχάταν είναι το σημαντικότερο από τα πέντε δημοτικά διαμερίσματα της Νέας Υόρκης, και μια αμερικανική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη διαφήμιση και το design αποφάσισε να προσφέρει στους Νεοϋορκέζους μια κοινωνική υπηρεσία για να εκτονωθούν από τα… «καντάρια» στρες που κουβαλάνε στις πλάτες τους με δημόσιους «σάκους του μποξ»!
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία, στόχος είναι «η εκτόνωση αυτών των συναισθημάτων ως πιθανό μέσο για τη διαμόρφωση πιο υγιεινού τρόπου ζωής για να αντιμετωπιστούν προσωπικά και συλλογικά θέματα στο δημόσιο χώρο».
Σύμφωνα με γκάλοπ το 55% των Νεοϋορκέζων βιώνουν στρες τις περισσότερες ώρες της ημέρας, συγκριτικά με το 35% των ερωτηθέντων διεθνώς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!